Skandinavisk kyl- & värmeteknik

Allmänna villkor för tjänster

Viktiga Villkor:
För att slippa tilläggskostnader så har vi här sammanställt villkor som gäller för den typ av installation du köper.

Bokning och Väntetid:
När du beställer din produkt bokar du själv även en tid för installationen. Om dubbelbokning har inträffat kontaktar vi dig strax efteråt för att hitta en ny lämplig installationsdag.

Våra Installatörer:
Vi använder enbart våra egna anställda för installationer och serviceärenden, vilket innebär att vi tar fullt ansvar från beställning till färdig installation.

Installationspaket:
Varje installation omfattar arbete, material, restid och nödvändiga förberedelser. Villkoren och detaljerna för vad som ingår kan du läsa mer om när du genomför din beställning.

Extra Tjänster:
Om du behöver ytterligare hjälp utöver det som ingår i installationspaketet, vänligen kontakta oss på order@skvt.se efter att din order är lagd.

Tillstånd och Ansvar:
Som kund ansvarar du för att ha alla nödvändiga tillstånd. Vi tar inte på oss kostnader för eventuell demontering eller andra åtgärder som krävs efter installationen.

Rotavdrag:
Som privatperson har du möjlighet att använda rotavdraget, vilket vi hjälper till att ansöka om.

Elinstallation:
Elinstallation ingår inte. Kontrollera att nödvändig el är framdragen eller att det finns ett ledigt vägguttag innan installationen påbörjas.

Installation på Hög Höjd:
Installationer över en viss höjd (250 cm) kräver särskilda säkerhetsåtgärder. Vid arbete över 4 meter finns behov av skylift står du som kund står för kostnaden, men vi kan hjälpa till att arrangera det.

Förberedelser och Avbokningar:
Du som kund ansvarar för att alla nödvändiga förberedelser är gjorda. Om förutsättningarna inte är uppfyllda vid tidpunkten för installation debiteras en avgift. Avbokningar senare än 48 timmar före inbokad tid, eller om installationen inte kan utföras, leder även det till en avgift.

Resekostnader:
Du står för eventuella resekostnader som parkering och färjetransporter. Om vi inte kan nå installationsplatsen i egen bil måste alternativa lösningar avtalas.