Kontaktformulär
Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakta oss

Vi är din lokala partner för marknadens ledande varumärken och vi stoltserar med att ha våra egna skickliga installatörer.

Hos Skandinavisk Kyl- & Värmeteknik möts du direkt av vår expertis utan några mellanhänder.

Vi välkomnar er att kontakta oss via telefon, e-post eller besöka våra profiler på Instagram och Facebook för att få hjälp och inspiration.

Kontaktuppgifter:

  • Stockholm: 08 490 096 02

  • Södermanland: 0155 67 93 43

  • Östergötland: 013 328 95 98

  • Norrbottens: 0920 46 05 07

  • Gällivare/Kiruna: 0970 72 05 40

Östergötland - Södermanland - Stockholm - Norrbotten

+46 20 89 91 94

info@skvt.se

Måndag-fredag: 08:00-16:00

En ansvarsfull återförsäljare och installatör

Vi på Skandinavisk Kyl- & Värmeteknik är stolta över att vara en ansvarsfull aktör inom branschen. Alla våra installatörer är person-certifierade kyltekniker och vi innehar företagscertifikat som uppfyller de grundläggande kraven för installationer där f-gaser används. Genom vår medlemskap i Svenska Kyltekniska Föreningen bidrar vi aktivt till att förhindra oseriösa aktörer från att verka inom branschen, vilket säkerställer högsta standard och kvalitet för våra kunder.

Panasonic Pro Partner

Panasonic Pro Partner

Som auktoriserad Pro Partner till Panasonic har vi blivit noggrant utvalda som en premium återförsäljare och installatör.

Endast Pro Partners har befogenhet att erbjuda en 5-årig garanti direkt från Panasonic, och samtliga kunder mottar sitt garantibevis från Panasonic själva.

Vi garanterar alltid 5 års tillverkargarantier för våra produkter och installationstjänster.

Alltid 5 år tillverkargarantier.

Toshiba luftvärmepumpar

Toshiba Partner

Vi är stolta partners till Toshiba och fungerar som premium återförsäljare och installatör av Toshibas luftvärmepumpar.

Genom detta partnerskap har vi tillgång till Toshibas exklusiva support och samtliga installationer ansvaras av Toshiba själva. Med fokus på kvalitet och förtroende garanterar vi alltid 5 års tillverkargarantier för våra produkter och installationstjänster.

Återförsäljarsida

Alltid 5 år tillverkargarantier.

Mitsubishi Made for Scandinavia

Mitsubishi Partner

Som auktoriserad partner-installatör och återförsäljare av Mitsubishi, levereras samtliga av våra luftvärmepumpar med Mitsubishis "Made for Scandinavia" logotyp.

Detta symboliserar vår strävan att erbjuda produkter som är särskilt anpassade för det skandinaviska klimatet, vilket garanterar hög prestanda och pålitlighet.

För att säkerställa din trygghet och förtroende i våra produkter och tjänster, erbjuder vi alltid 5 års tillverkargarantier.

Alltid 5 år tillverkargarantier