En ansvarsfull återförsäljare och installatör

Alla våra installatörer är person-certifierade kyltekniker, Skandinavisk kyl- & värmeteknik erhåller företagscertifikat vilket är två grundläggande krav för att få genomföra installationer där f-gaser förekommer. Som medlemmar i Svenska Kyltekniska Föreningen så bidrar vi till att oseriösa aktörer inte ska kunna verka inom branschen.

Panasonic Pro Partner

Som Pro Partner till Panasonic, så är vi särskilt utvalda som en premium återförsäljare och installatör. Enbart Pro Partner kan lämna 5 års garanti direkt från Panasonic och alla kunder erhåller sitt garantibevis från Panasonic.

Alltid 5 år tillverkargarantier

Toshiba Partner

Partner till Toshiba, som premium återförsäljare och installatör av Toshibas luftvärmepumpar - så har vi tillgång till Toshibas exklusiva support och Toshiba ansvarar för alla våra installationer.

Återförsäljarsida

Alltid 5 år tillverkargarantier.

Mitsubishi Partner

Som partner-installatör och återförsäljare av Mitsubishi, så kommer alla våra luftvärmepumpar med Mitsubishis - Made for Scandinavia logotyp. Detta för att du som kund ska veta att produkten är särskild anpassad för ett Skandinaviskt klimat

Alltid 5 år tillverkargarantier

Kontaktformulär
Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakta oss

Ni är alltid välkomna att ringa och maila eller besök vår Instagram och Facebook profil för att få inspiration av några av våra tidigare installationer

Östergötland - Södermanland - Stockholm - Norrbotten

020 89 91 94

info@skvt.se

Måndag-fredag: 08:00-16:00