Södermanland

Nyköpings Lokala Partner

I Nyköping / Oxelösund omnejd är vi partners till marknadens ledande tillverkare för att ge dig bästa rådgivningen.
Vi erbjuder försäljning, installation och pålitlig service av luftvärmepumpar - alltid med minst 5-års garanti.

Adress

Boka hembesök via telefon eller mail

Din luftvärmepump

Skandinavisk kyl- & värmeteknik lyssnar på sina kunders behov och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din situation, vilket säkerställer optimal komfort och effektivitet.

Professionell installation

Skandinavisk kyl- & värmeteknik har specialiserat sig på luftvärmepumpar. Våra tekniker är välutbildade och håller sig ständigt uppdaterade med de senaste teknologierna och metoderna inom branschen

Pålitlig service och underhåll

Vår förmåga att erbjuda pålitlig service och support. Oavsett om det gäller akuta reparationer eller regelbundet underhåll, kan du räkna med snabb och effektiv service.

Som installatör i Nyköping / Oxelösund omnejd - tar vi ansvar.

Alla våra installatörer är person-certifierade kyltekniker, Skandinavisk kyl- & värmeteknik erhåller företagscertifikat vilket är två grundläggande krav för att få genomföra installationer där f-gaser förekommer. Som medlemmar i Svenska Kyltekniska Föreningen så bidrar vi till att oseriösa aktörer inte ska kunna verka inom branschen.

Panasonic Nykoping

Panasonic Pro Partner

Som ensam Pro Partner till Panasonic i Nyköping omnejd, så är vi särskilt utvalda som en premium återförsäljare och installatör. Enbart Pro Partner kan lämna 5-års garanti direkt från Panasonic och alla kunder erhåller sitt garantibevis direkt från Panasonic.

Alltid 5 år tillverkargarantier

Toshiba Nykoping

Toshiba Partner

Partner till Toshiba, som premium återförsäljare och installatör av Toshibas luftvärmepumpar - så har vi tillgång till Toshibas exklusiva support och som certifierad så ansvarar Toshiba för alla våra installationer.

Återförsäljarsida

Alltid 5 år tillverkargarantier.

Mitsubishi Nykoping

Mitsubishi Partner

Som partner-installatör och återförsäljare av Mitsubishi, så kommer alla våra luftvärmepumpar med Mitsubishis - Made for Scandinavia logotyp. Detta för att du som kund ska veta att produkten är särskild anpassad för ett Skandinaviskt klimat

Alltid 5 år tillverkargarantier